Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Ще ходя пеша аз по улиците да губя по половин час, а има и криминали и недоволни хора

Борисов: Ще ходя пеша аз по улиците да губя по половин час, а има и криминали и недоволни хора

Кадър Б.Борисов

Бойко Борисов го е страх да ходи пеша по улиците, а освен това и губело време.

Ще ходя пеша аз. Как ще ходя пеша по улиците. Нали си министър-председател, как ще губя по половин час, освен това има и криминали, и недоволни хора по улиците.

"Свободна Европа си е свободна Европа. Нощно време имахме един ВЕФ, милицията на Рашков душеше, баща ми ме биеше, аз не се иронизирам с колегите, на УКВ пращящо се хващаше. Едва ли не ГЕРБ внесли мораториум и той е грешен. Нинова го каза ден преди това, че трябва да има. Те могат утре да поискат да го махнат, ако си направят мерките. Георг не се заяждай с тях. Те се учат от Радев. Той за първи път на европейски съвет ходи със "Спартан". Оттам вече на "Еърбъс"-а и "Фалкона", по-луксозни са", допълни Борисов, предаде Евроком.

"Ще ходи премиерът пеша. Той толкова работа има за вършене, искал е да каже, че ще изглежда по-народен. Той и Радев ходи един път с колело на работа, ама един път. Не бъдете дребнави. Да, не го е казвал, но приемайте нещата, че така ги е подредил народът и ние се съобразяваме“, каза още бившият премиер.

бойко борисов GIF - бойко борисов тулуп GIFs

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов: Ще ходя пеша аз по улиците да губя по половин час, а има и криминали и недоволни хора

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!