Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Ще преборите мафията точно, когато цъфнат налъмите

May be an image of one or more people

Гледам реакциите на представители и симпатизанти на "Демократична България" във връзка с подарения от Гешев букет цветя на новия министър на правосъдието.
Не, че не знам какво има в бедните душици на повечето от тези хора, но да са толкова кастрирани от лична интелигентност, че да не могат да направят правилен прочит на толкова елементарен казус, не вярвах. Общопартиен телешки възторг, че една напълно посредствена женица от Разград /прокопиева шпага/, парашутирана за министър на правосъдието била казала, че ще обсъждали с Гешев оставката му!?
Голямото важно събитие на века.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Чудя се, след като освободят, например, Гешев и сложат на мястото му "независимия прокурор" на олигарха прокопиев, какво ще правят нашите десни хора, вековни слуги на едни леви и други крадливи хора? Според мен ще останат безработни, защото са напълно празни от свежи идеи и новаторски послания. Изначални кастрати.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Да не можеш, обаче, да разбереш защо Гешев отиде с букет цветя при демократичната селска мома от разград и защо държеше това да се отрази по телевизиите, значи си много прост човек. Като прибавим към това и простия извод, че Гешев е сломен, победен и се моли, значи в главите им има само въздух под налягане. Ако тези демократични наши управители вършеха моята работа, щяха да са мъртви още в първия час. И закопани.
Другари и другарки парламентаристи,
Прости сте, това е проблема! Обидно прости и първични същества. Клиентелисти, популисти, тарикати и смотаняци в едно партийно цяло. Заслужавате си всичко, което ви се случи и случва, след като дори простата логика ви липсва. Напълно.
И ще преборите мафията точно, когато цъфнат налъмите.

Николай Марков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!