Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Галъп днес: Всички обичат Румен Радев, масово мразят Бойко Борисов!

Според проучването българите вярват на Румен Радев, мразят Бойко!

Масово българите заявяват симпатии и доверие към президента Румен Радев. Това цитира агенция „Галъп“ след последното си социологическо проучване. С голям процент на доверие се ползват и новият премиер Кирил Петков и Асен Василев.

Бойко Борисов

Бойко Борисов най-мразен, Радев с най-висок рейтинг

„Хората масово гласуваха за партията на Петков и Василев и не съжаляват за това. Твърдят, че е осъзнат избор и биха сторили същото ако имаше днес нов парламентарен вот“, сочи проучването.

За съжаление не може да се каже нищо добро за бившия министър-председател Бойко Борисов, когото българите натикаха в девета глуха. Данните показват, че хората не само не харесват, но все по-масово мразят лидера на ГЕРБ.

А причините за това са всеизвестни – анкетираните посочват на първо място обедняването на нацията и чудовищната корупция по високите етажи на властта при дългогодишното властване на ГЕРБ.

Срещат се и по-снизходителни хора, които са натикали Борисов в графата „и други“, по отношение на степента на доверие към политиците. И при тях отново челните места заемат Румен Радев, Кирил Петков, Бойко Рашков.

Изненадващо или не, служебният премиер ген. Стефан Янев също се ползва с огромен респект и доверие сред обществеността, цитира informiran.net.

Източник/ци: Галъп днес: Всички обичат Румен Радев, масово мразят Бойко Борисов! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!