Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Младият депутат Радослав Василев стана за смях, но се върна и разби на парчета Борисов! (ВИДЕО)

Радослав Василев от „Продължаваме промяната“, който стана за смях, успя да се мобилизира и да насмете ГЕРБ!

Радослав Василев стана за смях, но се върна и разби на парчета Борисов! (ВИДЕО)

Най-обсъжданият депутат днес е Радослав Василев от „Продължаваме промяната“. 29-годишният млад мъж си глътна граматиката по време на днешното заседание на Народното събрание.

Василев опита на няколко пъти да атакува ГЕРБ по енергийния въпрос, но подигравателните подмятания на депутати от бившата управляваща партия го объркаха и притесниха. След няколко засечки той просто се отказа и така стана за смях в залата.

Мнозина биха потънали в земята от срам след подобен гаф, но Радослав Василев успя да намери сили в себе си да се върне и да каже това, което си беше наумил. При втория му опит вече се получи и тогава на хората на ГЕРБ вече не им беше така смешно.

Радослав Василев вече е хит в мрежата

Младият депутат обвини директно партията на Бойко Борисов, че нищо не е направила за енергетиката през последните 12 години. Дори намекна, че именно хората на Борисов стоят зад поскъпването на тока, водата и газта от 1 януари 2022 г.

Както е известно, КЕВР вдигна цените в деня, в който Кирил Петков се закле пред НС. Това за всички от „Продължаваме промяната“ не е случайно. Според тях тук има една демонстрация, както се изказа Василев, че новата власт не е годна и народът трябва да се отврати от нея.

Вижте видеото от двете изказвания на младия депутат, който от днес е хит в мрежата!

Източник/ци: Радослав Василев стана за смях, но се върна и разби на парчета Борисов! (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!