Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Младият депутат се върна на трибуната и ги почна

Кадър БНТ

Младият депутат Радослав Василев от ПП, който по-рано през деня се притесни и запецна на трибуната, се завърна отново и този път успя да каже речта си почти без засечка.

Преди това депутатът Рамадан Аталай от ДПС го защити от трибуната и посочи, че е сигурен, че младият депутат ще се представя много по-добре от предишните дългогодишни депутати.

Василев изсипа тежка критика към ГЕРБ, които продължиха да му се смеят:

"Простете, че по-рано си загубих мисълта. Това, което исках да кажа е, че по-рано ние ясно заявихме своите намерения, но КЕВР увеличи цената за отопление през зимните месеци. Това е демонстрация, а не необходимост.

Това е демонстрация на безчинства върху българския пенсионер.

През последните 12 години властимащите с безброй машинации успяхте да пропуснете реформата в сектор енергетика. Обещанията ви нито повишиха доходите на домакинствата, нито позволиха на най-уязвимите социални слоеве да преборят прага на бедността. Вместо това ние непрестанно слушахме хвалебствия и лъжи за стабилност. Такава стабилност, че в момента сме пред невиждана криза в електроразпределението, енергопроизводството. В крайна сметка управлението ви доведе до провалена реформа в сектор енергетика, неработещи регулатори и овластяване на определени олигархични кръгове. Да се надяваме това да бъде дотук."

Повече вижте във видеото:

Източник/ци: Petel.bg - новини - Младият депутат се върна на трибуната и ги почна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!