Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ-СДС нападнаха Радев: Провалил се с ваксинацията. Те щели да ваксинират много по-здраво

Десислава Атанасова

Депутатът от ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова прочете декларация от парламентарната трибуна, в която направи ревизия за действията на Румен Радев и служебните му кабинети:  

"Румен Радев дълбоко не разбира ролята на президентската институция и на служебните правителства. Г-н президент, провалихте се със справянето с пандемията. Вместо това, обявихте колко сме добре и раздавахте златни медали, което е цинизъм на фона на хилядите жертви от COVID-19. От 38 000 дози ваксини на денонощие спаднаха до 5 000. Пълен провал имахте и при пандемията в училищата. Не дадохте никаква възможност на родителите да си организират ежедневието. Провал бяха и тестовете за учениците и дори се коментира като корупционна схема от бивш зам.-министър на здравеопазването. Видяхме серия от протести срещу здравния министър и чегъртане на лекари. Служебните ви кабинети приложиха брутални милиционерски прийоми на изборите, което доведе до рекордно ниска активност на вотовете. Забавихте плана за възстановяване и загубихте стотици милиони в помощ на гражданите. Планът, който предложихте, беше направен на кайма (в ЕК - б.ред.). Оказа се, че България не е имала министър на икономиката, защото е бил канадски гражданин. Разделихте българското общество в размери, несъизмерими от 1990 г.". 

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

„Деветте думи, които ми помогнаха в това трудно време“

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: ГЕРБ-СДС с ревизия на Радев и служебните му кабинети: ЕК ви направи на кайма, допуснaхте пълен провал във всичко - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!