Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков разплака Борисов: Няма да се размотавам из Брюксел, а ще сваля цената на тока в България!

Кирил Петков разплака Борисов: Няма да се размотавам из Брюксел, а ще сваля цената на тока в България!

Кирил Петков ще работи изцяло за България и не го е грижа за нищо друго!

Номерът на Борисов

Новият премиер на България Кирил Петков е категоричен, че няма да остави България да тъне в нищета и мизерия, както беше през последното десетилетие. Това стана ясно от светкавичната му реакция след покачването на цените от КЕВР.

В деня на клетвата на Министерски съвет бе обявено, че цените на ток, вода и газ ще поскъпнат от Нова година. Това за Кирил Петков не е случайно, тъй като идва в деня, в който обяви, че свалянето на цените му е приоритет, писа Dir.bg.

Според много анализатори тук прозира дългата ръка на Бойко Борисов. Не е тайна, че в КЕВР има много кадри на ГЕРБ и това е повод да се смята, че Борисов се опитва да подлее вода на новото правителство, за да бъде снето народното доверие от него.

Кирил Петков се бори с КЕВР в името на българите

Кирил Петков обаче доказа, че за него благополучието на българските граждани е най-важно. Той е отказал покана на ЕС за конференция в Брюксел, тъй като в момента иска да се съсредоточи върху енергийните въпроси у нас. Премиерът ще направи всичко възможно да няма поскъпване на тока, водата и газта от 1 януари.

Като министър-председател на България, Петков трябва да присъства в Брюксел, където ще се обсъждат важни икономически въпроси, както и проблемите, свързани с пандемията. Той обаче ще остане в България, за да се бори с КЕВР и да не допусне нов голям скок на цените. На негово място в белгийската столица ще отиде президентът Румен Радев.

Източник/ци: Кирил Петков разплака Борисов: Няма да се размотавам из Брюксел, а ще сваля цената на тока в България!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!