Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов се предаде: Затвори се в къщата си в Банкя, не иска да говори дори с близките си!

Бойко Борисов вече знае какво ще последва за него и партията му!

Ужас е обзел бившия премиер Бойко Борисов след факта, че този път България ще има редовен кабинет и хората от този кабинет отдавна са се заели да разнищят престъпленията му.

Бойко Борисов е в ужас, чака го затвор

Хора от обкръжението на Борисов в ГЕРБ издадоха разтревожени, че лидерът им се държи неадекватно. След проверката на чекмеджетата, която бе разпоредена днес и влизането на МВР в централата на партията, Баце се е скрил.

Борисов се е затворил в дома си в Банкя като отказвал да говори с когото и да било, дори с най-близките си хора. Не вдигал телефона на никого, дори на личния си „прислужник“ на име Вълкан, който се грижел от години за домакинството в къщата му, предава informiran.net.

Бойко Борисов панически се боял от предателство, което бил сигурен, че ще дойде от страна на негови уж доверени хора от партията. Екс министър-председателят е отлично запознат с това какво следва оттук нататък – разкриване на всички далавери, съд, присъда и години зад решетките.

Някои не изключват вероятността като се види притиснат до стената, Борисов да направи опит да избяга в чужбина. Така, както стана с много наши олигарси, политици и банкери през годините.

Забелязано в София до НДК.
May be an image of 3 people and indoor
Колажи и карикатури | Facebook

Източник/ци: Борисов се предаде: Затвори се в къщата си в Банкя, не иска да говори дори с близките си! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!