Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Закова го! Проф. Минеков тиква Борисов в затвора за 5 години

Закова го! Проф. Минеков тиква Борисов в затвора за 5 години

Велислав Минеков вкарва Бойко Борисов зад решетките!

Жесток крах предстои за бившия премиер Бойко Борисов. След 12 години на кражби и безчинства лидерът на ГЕРБ най-после ще си плати, и то с лихвите.

Още в петък Борисов може да бъде задържан от властите. Причината е, че неговата партия дължи около 6 млн. лв. на НДК за наеми на офисите си, пише Mignews.info.

Оказва се, че през всичките тези години, в които партия ГЕРБ е била на власт, не е плащала наем за офисите си, които са в сградата на НДК. Дълговете, които са натрупани, са в размер на 6 млн. лв. и партията има 2 дни да се издължи, в противен случай ще бъде изгонена със сила още този петък.

Проф. Минеков „закова“ ген. Борисов

Заради огромното задължение има вероятност лидерът на партията да бъде съден. Наказанието в такива случаи може да бъде и ефективна присъда, която е от 3 до 5 години.

Министърът на културата Велислав Минеков не се трогва от всички заплахи на ГЕРБ, че ще си търсят правата, ако трябва и по втория начин.

Това не е първият подобен удар на проф. Минеков. Наскоро стана ясно, че редакцията на в. „Труд“ също трябва да напусне седалището си поради същата причина – липса на платени задължения под формата на наеми.

Източник/ци: Закова го! Проф. Минеков тиква Борисов в затвора за 5 години

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!