Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Срам нямат! Заличават като лекар доц. Мангъров, защото не иска да тества деца

Срам нямат! Заличават като лекар доц. Мангъров, защото не иска да тества деца

Атанас Мангъров изчезва от картата на лекарите!

Разследване срещу Мангъров

Доц. Атанас Мангъров може в най-скоро време да загуби не само работата си, но и професията си. Това стана възможно след сигнала на д-р Петър Петров към Българския лекарски съюз, писа Clubz.bg.

Причината да докладват доц. Мангъров е негово интервю от 2 ноември пред радио „Фокус“. В него той твърди, че зеленият сертификат е дискриминация, ваксините срещу Ковид-19 са неефективни, а тестването на децата в училище е ненужно.

Според д-р Петров изказването на шефа на Ковид-отделението към Инфекциозна болница е много опасно и то може да доведе до смърт на много хора, тъй като не са малко онези, които се подвеждат по изказванията на началника на Детска клиника към Инфекциозна болница.

Разследват доц. Атанас Мангъров

От БЛС вече са поискали обяснение от доц. Мангъров, но той продължава да си стои зад думите. Нещо повече, инфекционистът е заявил на комисията, че трябва да бъде поощрен за това, което говори.

Обвинението твърди, че Атанас Мангъров е нарушил професионалната лекарска етика. Наказанието в такива случаи е много сурово. Той може да получи глоба в размер от 1 до 5 минимални заплати, но по-страшното е, че може да бъде отнет лекарският му лиценз за период от 3 месеца до 1 година.

Това не е първият сигнал срещу доц. Мангъров. Преди година негова колежка също го докладва, като тогава той отново бе глобен. Това обаче не спря неговата дейност.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Срам нямат! Заличават като лекар доц. Мангъров, защото не иска да тества деца

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!