Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В България се случва обратна лустрация, пълна легитимация на ДС и комунистите! – Иван Сотиров пред Zonanews

Иван Сотиров пред Zonanews: От дълго време в България се случва обратна лустрация, пълна легитимация на ДС и комунистите

Интервю на Живка Кехайова с бившия зам.-председател на СДС и бивш депутат Иван Сотиров в Zonanews

Иван Сотиров: В България не само не се извърши лустрация, но и се създадоха всички условия за обратна такава. Всички несвързани с комунистическата номенклатура и ДС бяха отстранявани при отказ да влязат в комуникация и колаборация с тях. Дори в БСП след вътрешния преврат там, антикомунистическият елит бе отстранен. Онези, които не бяха вкарани в схемите, бяха маргинализирани. 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Стигнахме до там у нас да няма нито една сериозна антикомунистическа партия.

"Партии на промяната" днес са смесица от хора на задкулисието с различни интереси, те са ситуативно обединение, които не може да е трайно. Олигархията си има внедрените хора във всяка от тях. Най-голямата, "Продължаваме Промяната" - тя дори не е партия, ползва партия под наем.  

Американците не свалиха Борисов, смениха го и взеха цялата власт. Посолството спря щурма на "Сорос" и ЦРУ с протеста

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Преговорите за правителство приличат на социалистическо съревнование - всеки обещава, наддава, а хората не си дават сметка, че това също е форма на корупция. Това е начин да подкупиш избиратели да гласуват за теб. При това дори не го правят със собствени пари вече, а директно с пари от държавния бюджет обличат обещанията си. "Борците" за нулева корупция корумпират определени групи от обществото с обещания за пренасочване на плщания от държавата към тях.

Да чухте нещо конкретно за обещаваните вече 30 години реформи в държавната администрация, за премахването на дублиращи институции, за децентрализация? Аз чух за нови министерства. Всеки, преди да дойде на власт говори за намаляване на регулациите, но след това прави всичко необходимо да концентрира власт. 

Не може да има борба с корупцията при съществуването на силно централизирана държава, която се меси на всички нива, защото това е същността на корупцията. Корупцията не само е неизбежна, тя се поражда от централизацията. Само ако чуете някой да отстоява и изисква децентрализация на държавата и свобода на бизнеса, само тогава можете да вярвате, че се е появил борец срещу корупцията. Всичко друго е откровена лъжа. 

Относно твърденията, че България ще стане просперираща и икономически стабилна

Без децентрализация и свобода на бизнеса, пари няма откъде да дойдат, освен за кратко. Колкото и големи да са трансферите на европейски пари, те се реализират при централизираната държава като корупционни схеми и не могат да подхранят реално развитие на икономическата среда. Увеличаването на социалните плащания на базата на все повече и повече заеми, задлъжняването - още по-малко.

Цялото интервю може да прочетете в Zonanews.bg

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Иван Сотиров пред Zonanews: От дълго време в България се случва обратна лустрация, пълна легитимация на ДС и комунистите - Zonanews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!