Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ със закана към Кирил Петков: Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази

Петър Николов, ГЕРБ, към Кирил Петков: Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази

Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази, зарече се Петър Николов в отговор на заканата на лидера на ПП кметът на София да бъде сменен

"Продължаваме промяната" спечелиха тези избори и от ГЕРБ - СДС ще дадем три месеца толерантност, това каза в предаването "Седмицата" по Дарик радио депутатът Петър Николов.

Водещата партия в нашата коалиция е ГЕРБ и не виждам да бъдем безкомпромисна опозиция, подчерта Николов, в отговор на въпрос дали ще бъдат точно такава опозиция.

Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази - така Николов коментира думите на Кирил Петков, който също бе гост в че е време кметът на София да бъде сменен.

Слави Трифонов напътствал Петков с какъв аршин да избира всички министри в новия кабинет

Тежки институционални кризи прогнозира още Николов, защото според него заявките се за смяна на главния прокурор, на кмета на София.

Ако Бойко Рашков остане вътрешен министър, това ще е една от най-големите грешки на новото управление, подчерта още Петър Николов.

Той посочи, че има вътрешно разцепление в партиите на промяната и е възможно в течение на времето това да доведе до проблеми в политиката на новото управление.

Големият проблем на ГЕРБ е смяната на поколенията, подчерта Николов.

СО на Фандъкова е "похарчила" над 96% от парите за зимно почистване до септември

May be an image of one or more people and text that says 'божее върни ми хемус далаверката, метро далаверката, магистралки, мата харито си ми дай пак! какво ти сторих ве, божкеее?! село комиксово'

 

Източник/ци: Петър Николов, ГЕРБ, към Кирил Петков: Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!