Американците не свалиха Борисов, смениха го и взеха цялата власт. Посолството спря щурма на "Сорос" и ЦРУ с протеста

"Време е да признаем - Борисов бе свален от власт със съдействието на американското посолство. И по-точно на глобалистите неолиберали от Демократическата партия", написа Недялко Недялков в ПИК.

Признаваме го отдавна "съдействието" на кръга "Сорос" и на резидентурата на ЦРУ - още от пика на протеста миналото лято. 

Амариканското посолство игра двойно - поздрави протеста, но на другия ден Херо Мустафа се срещна с Бойко Борисов на "Дондуков"1 и заяви, че посланикът на САЩ не може да иска оставката на премиера.

След срещата на посланик Херо Мустафа с Бойко Борисов "Сорос" изтегли своите активисти от логистиката на протеста и студентите от чужбина вече не бяха начело. 

Всъщност "Сорос" не организира мощен протест-бунт като в Сърбия, в София не пристигнаха водачите на "Отпор", които, като гвардията на Джордж Сорос, където се появят, свалят правителства.

Играта на американците явно не беше да свалят Борисов, а да го сменят - посолството спря щурма на "Сорос" и резидентурата на ЦРУ и той имаше пълен мандат.

Бойко Борисов не подаде оставка пред протеста, ако беше получил сигнал от американците, вероятно щеше да го направи, но посланик Херо Мустафа го подкрепи.

Държавният департамент даде знаци няколко пъти, че е против изграждането на "Турски поток-2" - Борисов посети американската компресорна станции на газопровода край Расово.

И не подаде оставка като след протестите през 2013г. и натиска на мощни вътрешни и външни фактори - остави други да спират "Южен поток", но не спря "Турски поток-2".

Американците наистина са срещу енергийната зависимост от Русия, не приеха посланието на Борисов за платноходки в Черно море вместо бази и кораби с ракети срещу Крим, позицията за Северна Македония и Истанбулската конвенция, както и достлука с Ердоган. 

Предпочетоха обаче да не свалят Бойко Борисов, а да го сменят, след като премиерът купи 8 F-16, които могат да носят ядрени бомби.

Американците спряха протестите и пренасочиха атаката към Васил Божков, смятан от тях за руско прокси. Рейдът на Делян Пеевски срещу бизнеса на Васил Божков беше в техен интерес. 

След това атакуваха Божков и Пеевски с "Магнитски", но знаково не посочиха Борисов. Американците извадиха от играта двете най-силни фигури край Бойко Борисов. 

"Мутри, вън" на президента Румен Радев не успя да свали Борисов, но с "Босовете, вън" американците стартираха промяната.

Иво Прокопиев и Кирил Домусчиев, сочени като американски проксита, станаха най-силните корпоративни фигури с влияние в политиката.

След протестите енергията за промяна се насочи към ИТН (Домусчиев), но Промяната взе властта с рейда на Херо Мустафа из министерските кабинети на първото служебно правителство на президента.

Прокопиев се изтегли от "Демократична България", която беше на път да стане втора политическа сила и отвори писта за проекта на Кирил Петков и Асен Василев.

И американците стартираха превземането на цялата власт чрез проксита на "Сорос" и "Америка за България", генерирайки вятъра на промяната с протеста, но овладявайки я с партиен инженеринг чрез избори с подкрепата на сочен като проруски президент. 

"Не американското посолство помогна на синовете на лейтенант Шмид да спечелят изборите. Напротив. Имаше много остра декларация на техния духовен баща Румен Радев, че Крим бил принадлежал на Москва", написа Константин Мишев.

Защо да помагат американците - фирмата на бившия шеф на Мосад Дани Ятом свърши работата в предизборната кампания, след като президентът на САЩ с поздрава си до Кирил Петков посочи премиера, който да смени Бойко Борисов, а декларацията на посолството беше след балотажа на президентските избори. 

Американците овладяха и мнозинството и опозицията в Народното събрание - Радомир Чолаков от ГЕРБ дори заяви, че не е изключено да подкрепят Кирил Петков за премиер. Само "Възраждане" в парламента не е проамериканска партия.

"Янките" искат цял мандат за про"Сорос" правителството "Петков-Василев-Нинова" - американска база на Черно море и команден център на НАТО ще има, ВПК ще бъде част от ВПК на САЩ, ще се работи за диверсификация в енергетиката, Северна Македония ще започне преговорите за приемане в ЕС. 

Про"Сорос" кабинетът може да стане "Петков-Василев-Нинова-Митов", но американците ще инвестират политическо влияние да има пълен мандат, което означава на практика, че те ще имат цялата власт - президент, парламент и правителство.

bgsniper.com 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Американците не свалиха Борисов, смениха го и взеха цялата власт. Посолството спря щурма на "Сорос" и ЦРУ с протеста

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!