Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Айде да ви са честити новите 12 милиарда дълг - по милиард на месец. Абе промяната ни дебне отвсякъде...

May be an image of one or more people

Айде да ви са честити новите 12 милиарда дълг - по милиард на месец. Такива уникални гепачи може да съществуват живи, само в долната земя. Нашата.

Какви велики "икономисти" е родила харвардската земя - теглиш на чужд гръб заеми и плюскаш до спукване. Как се е вместил такъм голям ум в главите на тези момченца-управници, нямам обяснение. По-важното е, че вие избирателите им ще сте добре, защото уредихте не само внуците си, но и правнуците ви да са обречени на дългове, мизерия и бедност. Впрочем и те ще трябва да продължат да живеят като вас, защото да се взима е лесно, но да се връща става невъзможно. О, зная и сладките приказки как ще управляват добре тези пари и всичко ще заблести. Такива неща слушам вече 33 години и крайния резултат е грабеж, грабеж и грабеж. После беж, докато си още еж! Но, така се постъпва навсякъде с глупавите и невежи хора. На кой му пука за такива?

И сигурната номинация за шеф на МВР е перфектна! Дойдат ли БКП на власт, по това ще ги познаете - винаги на този пост слагат бохем-пияница. Мога да ви ги изброя поименно, няма изключения, но червените ескадрони ще ми се разсърдят люто и може да изчезна безследно някоя нощ, поканен за справка в районното. Абе промяната ни дебне отвсякъде...

Николай Марков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!