Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков обвини предишните депутати в алчност и егоизъм, призова за нулева толерантност към корупцията

Кирил Петков обвини предишните депутати в алчност и егоизъм, призова за нулева толерантност към корупцията

Лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков направи изказване от трибуната на парламента. Той повтори точките от предизборната кампания на формацията. Обвини, че много от предишните депутати са водени от алчност, егоизъм и нехайство. Той припомни редица инфраструктурни проекти, които трябва да се реализират. Петков отново засегна въпроса с младите хора, които бягат в чужбина. Петков констатира, че е време за нулева толерантност към корупцията и кражбите и за превъзмогване на личното его, за да работят всички заедно. 

"Време е да направим България, от която да се гордеем - наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Време е да вложим смисъл в думите народен представител. Народен представител е човек, който представлява сне само своите избиратели, а целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Намира се на най-красивото кътче на страната. За съжаление прекалено дълго време народните представители преди нас не са с свършили добре работата. Затова България е изправена пред огромни предизвикателства", каза още Кирил Петков. Той отчете, че близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали да живеят извън страната.

"Как сме стигнали дотук. Къде са били народните представители, които е трябвало да решават проблемите? Отговорът се крие в няколко думи - алчност, егоизъм и нехайство, не на всички, но на много от тях", допълни още Кирил Петков.

"Дами и господа, това трябва да спре днес. Нека всеки един от нас като народен представител да каже - искам да бъда част от промяната, ще ги решим тези проблеми. Всички заедно да заявим - време е за нулева толерантност към корупцията. Време е за истинско правосъдие в България, където никой не се чувства безнаказан", каза още Кирил Петков.

Източник/ци: Кирил Петков обвини предишните депутати в алчност и егоизъм, призова за нулева толерантност към корупцията - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!