Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вече депутат, Ицо Хазарта се изгаври с журналистка на БНТ! (ВИДЕО)

Вече депутат, Ицо Хазарта се изгаври с журналистка на БНТ! (ВИДЕО)

Ицо Хазарта се подигра с журналистка!

Първото интервю на Ицо Хазарта като депутат се оказа шокиращо за мнозина. Рапърът шашна всички със сдържаното си поведение, което имаше дори нотка на подигравка.

Журналистка на БНТ успя да улови Христо Петров в коридорите на Народното събрание. Тя обаче не успя да измъкне нищо от него, тъй като на всички въпроси й бе отговорено с по една-две думи.

Това, което се разбра от думите му, е, че е притеснен и не може да каже защо трябва да е в парламента.

В социалните мрежи хората разискват защо Хазарта се е държал така. Преобладава мнението, че се е изгаврил с БНТ целенасочено, тъй като въпросите към него му са се видели глупави. Има хипотези обаче и че е бил пиян.

Като е известно, Ицо Хазарта стана депутат в 47-то Народно събрание. Той е от квотата на „Продължаваме промяната“.

Рапърът по принцип е с десни убеждения. Преди време симпатизираше на „Демократична България“, после пя на предизборен концерт на ГЕРБ. Сега пък е в партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Tatiana Christy: Все пак не е лошо Ицо Хазарта да се престраши и да почне да си говори с медиите. Щото тоя цирк, дето го играе, започва да изглежда глупаво и да прилича на чалгарските позьорства на итн. Айде малко по-сериозно! Че неговорещи фикуси в парламента бол!

Източник/ци: Вече депутат, Ицо Хазарта се изгаври с журналистка на БНТ! (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!