Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Депутат от ГЕРБ се закани на Кирил Петков

Депутат от ГЕРБ се закани на Кирил Петков

Снимка Булфото, архив

Депутат от ГЕРБ се закани на Кирил Петков: 

Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази, зарече се Петър Николов в отговор на щенията на лидера на ПП кметът на София да бъде сменен.

"Продължаваме промяната" спечелиха тези избори и от ГЕРБ - СДС ще дадем три месеца толерантност, това каза в предаването "Седмицата" по Дарик радио депутатът Петър Николов.

Водещата партия в нашата коалиция е ГЕРБ и не виждам да бъдем безкомпромисна опозиция, подчерта Николов, в отговор на въпрос дали ще бъдат точно такава опозиция.

Този, който се опита да смени г-жа Фандъкова, ще загази - така Николов коментира думите на Кирил Петков, който също бе гост в че е време кметът на София да бъде сменен.

Слави Трифонов напътствал Петков с какъв аршин да избира всички министри в новия кабинет

Тежки институционални кризи прогнозира още Николов, защото според него заявките се за смяна на главния прокурор, на кмета на София.

Ако Бойко Рашков остане вътрешен министър, това ще е една от най-големите грешки на новото управление, подчерта още Петър Николов.

Той посочи, че има вътрешно разцепление в партиите на промяната и е възможно в течение на времето това да доведе до проблеми в политиката на новото управление.

Големият проблем на ГЕРБ е смяната на поколенията, подчерта Николов.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Депутат от ГЕРБ се закани на Кирил Петков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!