Следвайте "Буднаера" в Телеграм

34-годишен смелчага! Новият шеф на НС Никола Минчев вкарва Борисов в затвора?

Никола Минчев не си поплюва и тези, които го познават, знаят, че е способен на велики и много смели дела!

34-годишен смелчага! Новият шеф на НС Никола Минчев вкарва Борисов в затвора? – Паралел 42

Мъжът начело на Народното събрание се завърна. След няколко мандата на жени – Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Ива Митева, сега мъж оглави най-важната институция у нас. Това е адвокат Никола Минчев от партия “Продължаваме промяната”, съобщи Nova.bg.

Новият председател на НС е само на 34 г., но за него се говори, че е с много силен характер и не се страхува да се опълчи на големите. Ето защо именно той е избран на тази длъжност, тъй като се очаква “Продължаваме промяната” да опита да вкара Бойко Борисов в затвора, като свали от прокурорския пост Иван Гешев.

Първото нещо, което Кирил Петков и Асен Василев ще направят, ако поемат управлението на страната, е да погнат лидера на ГЕРБ, пише Alternativnitenovini.eu. Петков нееднократно подчерта, че иска “главата” на главния прокурор Гешев, който в момента е “чадърът” над Борисов. Без него бившият премиер отива право в затвора.

Очаква се Никола Минчев да участва дейно в този процес, тъй като е адвокат. Освен това е специалист по въпросите с енергетиката, а именно там Борисов има доста провинения.

Адв. Никола Минчев погва Бойко Борисов за съмнителни сделки в енергетиката

Кирил Петков и Асен Василев по всяка вероятност ще разчитат на адв. Минчев да докажат вината на Борисов и екипа му и да ги пратят на съд, а след това евентуално и зад решетките.

Никола Минчев е завършил “Првво” в Софийския университет. Средното му образование е завършено в Немската гимназия в София. Известен е като човек, който не търпи кражбите и несправедливостите.

Говори се, че адв. Минчев никак не харесва Бойко Борисов, а основната причина е, че го намира пряко отговорен за емигрирането на 2 млн. българи през последното десетилетие.

“Винаги съм живял в България и ще работя за това да задържим българите в България”, отсече председателят на НС пред медиите.

Източник/ци: 34-годишен смелчага! Новият шеф на НС Никола Минчев вкарва Борисов в затвора?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!