ПАДЕНИЕ: Бойко сдаде властта на Севда ТВ

ПАДЕНИЕ: Бойко сдаде властта на Севда ТВ - Narod.bg

Бойко Борисов е тотално отчаян от все по-явната перспектива да бъде изхвърлен на бунището на историята и прехвърлил цялата оперативна работа на своята пиарка Севделина Арнаудова, за да ближе рани „сам като куче“ в Банкя, разкри запознат с драмите в ГЕРБ източник от партийната централа.

Както първи писахме, шайката на Баце се раздира от вътрешни конфликти в битка кой да овладее останките от структурата на бившите управляващи.

Враждуващите са две големи фракции, оглавявани от вечния мераклия за постове Томислав Дончев и политическата пеперудка Даниел Митов – Къдравата Сю.

За да си спести драмите по озаптяването на своите лейтенанти, Бойко дал цялата власт в ръцете на Севда ТВ, обясни източникът на Narod.bg.

Именно Шехерезада коли и беси в момента в партията на мафията.

След загубата от 14 ноември и довършващият удар на 21 с победата на Румен Радев над калинката Анастас Герджиков Баце изпаднал в жестока депресия, затворил се в „гълъбарника“ в Банкя и отказвал да приеме когото и да било от доскорошните подмазвачи, които днес са кандидати да лидерския пост.

Слабостта дала допълнителен стимул на Томислав Дончев и Къдравата Сю да стегна редиците на заговорниците и да заявят претенциите си към Мутрата, която цялата партия напира да изпрати в пенсия.

Първата голяма вражеска фракция е образувана около бившия кмет на Габрово, който вече е готов да смени Бойко с аргумента, че е по-добре приет от останалите политически сили и с него ГЕРБ има шанс да сключи споразумение с новата коалиция и въобще да оцелее предвид преобърнатата политическа ситуация след разгрома на бившите управляващи на последните избори.

Дончев разполага и с подкрепата на структурите на ГЕРБ в страната. Габровският хитрец е част от групата на Иво Прокопиев в ГЕРБ.

Вторите заговорници се присламчват към Даниел Митов, като в тази антиБорисов клетка се обединили най-яростните превратаджии, които били готови на по-резки движения, само и само да пратят Бойко в пенсия.

Коя от двете банди гербопитеци ще надделее – развръзката предстои.

Източник/ци: ПАДЕНИЕ: Бойко сдаде властта на Севда ТВ - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!