Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нинова яко хитрува, преговорите са пунта мара. Босовете кадруват - от премиера до областни управители, във ВПК и кинтите

Преговорите за властта са пунта мара. Босовете кадруват - от премиера до областните управители и най-вече - във ВПК и кинтите.
 
Корнелия Нинова яко хитрува часове преди първото заседание на парламента - нямало да е пръв председател на ротационен принцип.
 
Обаче за председател на парламента за цял мандат - може и до април да е, може и да се съгласи. Нинова е лидер - как ще я ротират.
 
В началото на преговорите от "Позитано"20 пласираха версия - "Корнелия иска да е вицепремиер, за да управлява реален ресурс, няма да е председател на парламента", написахме го.
 
Сега и ПИК мина на тази версия - всъщност Нинова иска да е председател на парламента, за да реди дневния ред на държавата и да получава инфо от службите като президента и премиера.
 
Президентът Румен Радев е срещу тази схема и "преговарящите" организираха изтичане на информация за ротацията на председателя на парламента. 
 
Нинова наистина хитрува, харвардските хиени обаче могат да я изиграят - дават й поста председател на парламента, за да води война президентът с нея, не с тях. Дават й министерски позиции, агенции, областни управители - властови и икономически ресурс.
 
Преговорите обаче са пунта мара, харвардите "дават", но босовете реално кадруват и разпределят властови и икономически - президентът Румен Радев е формално дистанциран, номинацията на проф. Анелия Клисарова го показа, Кирил Домусчиев никак не е дистанциран, Иво Прокопиев също, проруски и проамерикански икономически групировки, в играта са и знакови бизнесмени.
 
Делян Пеевски да не би да е извън играта - ще остави министерството на земеделието и на регионалното развитие на харвардите?! Бойко Борисов също пунта мара го играе опозиция - атаката срещу схемата на Кирил Петков в ДКК го показа. Харвардите дори не коментираха.
 
Така стигаме до най-големите босове - от резидентите на ЦРУ и СВР, които си ги мерят във ВПК, до посланик Херо Мустафа, която подкрепя ББ в тази акция според източник от службите.
 
Важно е за официалния политически дневен ред кой ще е председател на парламента - нека да е Корнелия Нинова, но тя е работила с РУ на ГЩ в Сирия и знае, че който държи ВПК и търговията с оръжие, той е на власт в държавата. Няма да е тя.
 
Атаката с активно мероприятие срещу проксито на Кирил Петков и Асен Василев демонстрира, че Бойко Борисов и Делян Пеевски все още са на власт във ВПК и търговията с оръжие, те са босовете.
 
Затова и знакови корпоративни тимове, които са в играта с ВПК, както от руска, така и от американска страна, кадруват хем с тях, хем с Кирил Петков и Асен Василев. Засега, докато вземат цялата власт във ВПК с партньорите.
 
Босовете на практика и сега са превзели държавата - протестите "Мутри, вън" бяха постановка на кръга "Сорос", но американците разбраха, че ако смачкат тандема "Борисов-Пеевски", другите ще вземат цялата власт и контрола върху финансовите потоци. 
 
Как ще каже президентът на Прокопиев, Домусчиев и руско-американската икономическа група "Вън!"?! Няма как - те държат икономиката, проникнали са в службите, някои от тях са партньори едновременно с ЦРУ, Ми-6 и СВР.
 
Затова босовете кадруват, не Корнелия Нинова - в земеделието, в транспорта, в туризма, в МО, в МВР, за тандема "Петков-Василев" остана само министерството на финансите, за да верифицира икономическите им схеми.
 
Добре дошли в държавата на големия бизнес, няма олигарси във властта, вече всичко е Бизнес - Борисов, Домусчиев и Пеевски смениха схемата въпреки опита на президента и Иво Прокопиев да ги извадят от играта.
 
Партньорите им от СИК и ВИС-2 - Маджо, Пашата, Таки, Йордан Ченков и Радо Слънцето отдавна не го играят "мутри" или "босове на мутри" и в партньорство с корпоративния тим на "момчетата" овладяха банките, земеделието, туризма и транспорта.
 
Как ще реди властта Корнелия Нинова на "тайни срещи" на "Позитано"20 или от трибуната на парламента - ще й ръкопляскат на речите, но може и да й звъннат за "Ротманс", не само босовете от СИК в този бизнес. 
 
Кирил Петков и Асен Василев бяха министри на икономиката и финансите - вече са наясно кои са босовете и с тях ще редят властта и ще работят, преговорите за властта са пунта мара. 
 
bgsniper.com 

Източник/ци: Нинова яко хитрува, преговорите са пунта мара. Босовете кадруват - от премиера до областни управители, във ВПК и кинтите

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!