Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петър Волгин: Петков и Василев ще се докажат като лидери ако не приемат еврото!

Българите не искат еврото, категоричен е Петър Волгин!

Българите не искат и да чуят за въвеждане на еврото – това заяви категорично дългогодишният политически журналист Петър Волгин. Той посочва извадки от всички социологични агенции, от които става ясно, че народът масово е против смяната на валутата ни.

Петър Волгин изказа на глас желанието на народа

„Българинът уважава и цени лева си и в никакъв случай не иска да го замени. Още повече, когато всички сме наясно до какво ще доведе това – до още по-голяма бедност и криза, от която няма да излезем години наред.

Само че има огромна разлика между желанията на суверена и тези на родните политици. Последните се надпреварват да говорят с патос и да тръпнат от нетърпение за смяната на лева.

Затова ако Кирил Петков и Асен Василев, които спечелиха парламентарните избори още с първата си поява, искат да се докажат като истински лидери, то трябва да послушат народа си. И в никакъв случай да не позволят еврото в България“, убеден е Петър Волгин.

Той смята, че това е огромната пропаст между избирателите и политиците, както и основна причина толкова малко българи да отидат и да дадат гласа си на изборите. Те просто не вярват на никого вече и имат основателна причина за това, коментира Петър Волгин.

Източник/ци: Петър Волгин: Петков и Василев ще се докажат като лидери ако не приемат еврото! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!