Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Дали ще ни управлява престъпник като Борисов или светец като Радев, за престъпниците, гепачите и бандитите с бели якички няма никакво значение

Наблюдавам много внимателно, предполагам и вие, как чужди фирми, наречени "оператори" ни разказаха играта през последната половин година. Най-честата форма на националин грабеж, който осъществяват е чрез спекула на пазара при това в условия на световна ковид инфекция и най-много жертви в ЕС от страна на България. Очевидно, операторите на електрическа енергия и вода, като основни необходимости за качеството на живота ни, въобще не ги интересуваме ние. Лъжат, крадат и доставят некачествена услуга /да не говорим, че има места на които въобще не доставят нищо/ без да се притесняват от санкция на държавни органи или такива, които уж охранявали закона.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Оказа се, господа, че дали ще ни управлява престъпник като Борисов или светец като Радев, за престъпниците, гепачите и бандитите с бели якички няма никакво значение. На практика, те са недосегаеми и няма значение кой ще упражнава властта.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ето на тези неща аз викам "гьонсуратлък"! Вместо да счупиш главата на змията, която те трови и убива, ти я храниш и отглеждаш в пазвата си. И вместо държавните и контролни органи да им счупят зъбите и наритат, както се случва в повечето демократични страни - те ги протектират. И закрилят.

Днес вече е зимен ден и очевидно всички са изненадани. Сигурно и самият Радев, защото тоя сняг и на него не му се е обадил лично, че ще вали. Така беше и при Борисов, пък и при предишните безгръбначни, които ни яздеха, а ние не можехме нито да пътуваме по шосетата, нито да си изкараме автомобилите от домовете, които остават заринати със сняг. А доколкото си спомням, всички ние сме си платили, предплатили и надплатили да живеем човешки. Нали сме европейци вече!?

Май всичко се оказа пунта мара, господа другари!

В болница ли да влезеш - умираш, на път ли да тръгнеш - умираш, вкъщи ли да стоиш - убиват те, на работа ли да ходиш - роб си, на почивка ли да отидеш - умрял си. Ти все си жертвата. А на палачите ти имената се сменят и те все отгоре те гледат, пък гроба ти все отворен стои. Има ли значение дали ще те вкара в него някой си Румен или намкойси Бойко. Мислете. Защото "пременил се Илия пак в тия" - убива и ще убие милиони невинни човешки животи.

И ще продължи да ви убива, докато му го позволявате.

Николай Марков

May be an image of one or more people

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!