Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джакпот за Бойко Борисов с атаката по ДКК и ВПК. Подрива доверието на САЩ в Кирил Петков, кабинетът "Петков" под въпрос?

alt

Бойко Борисов удари джакпот с уволнението на Ваня Караганева от ДКК. Атаката е по ВПК, за американците това е топ секторът в държавата. 
 
Отстраняването на Ваня Караганева осветява близостта й до "премиерското семейство", снимки на гей-паради, намеци, милион за "Сиела".

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Това е медийната опаковка в активното мероприятие на Борисов - досега не е организирал толкова широкомащабна хибридна акция.

Главното е друго - подрива се доверието на американците в Кирил Петков и екипа му с връзката с Цветан Василев, сочен като свързан с руските служби.

Кабинетът "Петков" е под въпрос - атаката на Бойко Борисов посреща посланика на САЩ Херо Мустафа от Вашингтон.

Американците за всичко могат да си затворят очите - за ДС фигурите в ИК на Румен Радев, още повече те са вече "техни хора", не и за ВПК.  

Три неща са важни за американците - ВПК, военната инфраструктура, която да приеме части на ВС на САЩ при криза, и контрола на службите.

Борисов подрива доверието им и в трите сектора - частни фирми, свързани с руските служби, превземат ВПК и обслужването на инфраструктурата, а службите са пробити.

Пробити са - от Бойко Борисов, който очевидно е запазил влияние в тях, а това е знак към американците - "Тези не стават, не държат службите!".

Джакпотът не е късмет за Борисов - подготвил е акцията, явно иска да дискредитира новите силни на деня пред американците.

Атаката му печели и съюзници, ако акцията не е по схемата "партия" - интересът на Делян Пеевски е очевиден. 

Ако Борисов и Пеевски атакуват толкова мощно преди да е съставен кабинетът "Петков", какво трябва да се очаква при гласуването в НС?!

bgsniper.com

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Джакпот за Бойко Борисов с атаката по ДКК и ВПК. Подрива доверието на САЩ в Кирил Петков, кабинетът "Петков" под въпрос?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!