Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Владимир Путин към Байдън: Още една намеса в Украйна и обявяваме война!

Владимир Путин е категоричен, че няма да търпи повече нашествието на САЩ!

Да не търпи и ден повече нашествието на САЩ в работите на Русия и Украйна се закани руският президент Владимир Путин. Той предупреди колегата си Джо Байдън, че ако Америка предприеме още една груба намеса по въпроса с Украйна, ще избухне война.

Владимир Путин с ултиматум към Байдън

„И вината, отговорността за това ще е изцяло ваша. Русия иска мир, но не допуска някой да се меси нагло в политиката ни. Белият дом има навика да разпалва войни по света като уж помага на бедните и онеправдани граждани.

Виждали сме го неведнъж, знаем за хилядите жертви на така наречената американска помощ, особено в арабския свят. Няма да допуснем това да се случи тук. Русия е мощ. Русия има сила. И няма да се поколебаем да я използваме, ако Америка не се оттегли“, категоричен е Путин.

Тези дни стана ясно, че американския президент Джо Байдън се готви да проведе виртуална среща с Владимир Путин, на която да обсъдят въпроса с Украйна.

Кремъл обяви срещата, но Белият дом още не е потвърдил информацията, от което може да разберем, че Байдън не е решил категорично как да действа.

Дано да проговори здравият разум, защото в противен случай катастрофата ще бъде чудовищна. Не само за САЩ, но и за Европа и света.

Украйна: Ще обърнем в бягство армията на Русия

Източник/ци: Владимир Путин към Байдън: Още една намеса в Украйна и обявяваме война! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!