Бойко Рашков не е бил "прокси" на "Мултигруп" и Васил Божков, по-влиятелни бизнес групи искат да е шеф на МВР

Бойко Рашков не е бил "прокси" на "Мултигруп" и Васил Божков, дори да е бил ВИП гост на техни коктейли. 
 
Много по-влиятелни бизнес групи, свързани с руснаци и американци, са го подкрепяли и искат да е министър на вътрешните работи.
 
Медийните "разкрития" за връзка на Бойко Рашков с Васил Божков обслужват корпоративните интереси на тези бизнес групи. 
 
Осветяването на близостта му до Георги Гергов, Пламен Узунов, Николай Копринков и президента прикрива свързаността му с бизнес групите.
 
Илия Павлов наистина запознава на коктейл Бойко Рашков с босовете на бизнес групировките, но истинската връзка е икономическото им гуру.
 
Босовете лобираха той да стане главен прокурор, но министър от кабинета "Костов", близък до президента Петър Стоянов, отправи бизнес оферта и групировките избраха финансовия ресурс.
 
Това не означава, че корпоративните тимове не са работили от тогава досега с Бойко Рашков. "Партия" са и затова лобират отново да е министър на вътрешните работи.
 
Корпоративните босове са близки и с Бойко Борисов, но интересът им в момента е Бойко Рашков да е министър на вътрешните работи, а с бившия премиер ще пушат пури на покер.
 
bgsniper.com 

Източник/ци: Бойко Рашков не е бил "прокси" на "Мултигруп" и Васил Божков, по-влиятелни бизнес групи искат да е шеф на МВР

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!