Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ изпадна в паника: Бойко Рашков ще е МВР министър, адът за мутрите се отприщва (ВИЖТЕ другите имена)

ГЕРБ изпадна в паника: Бойко Рашков ще е МВР министър, адът за мутрите се отприщва (ВИЖТЕ другите имена) - Narod.bg

Заверата на Бойко Борисов и Корнелия Нинова срещу новата власт с опита им да осуетят назначаването на ужаса за ГЕРБ Бойко Рашков за МВР министър в редовния кабинет, удари на камък, научи Narod.bg.

Гербопитеците са в паника, че човекът, който удари купения вот и така измъкна поредната платена изборна победа изпод носа им, ще е редовен министър на вътрешните работи с всички последствия, които това носи за крадците от кръга на Бойко Борисов и адът, който ще се отприщи за престъпниците от ГЕРБ.

Асен Василев ще бъде министър на финансите в следващото редовно правителство, а Бойко Рашков – вътрешен министър, потвърди и 24 часа, позовавайки се на собствена информация.

Останалите министерски постове предстои да бъдат обсъждани.

На преговори ще подлежи дори името на министър-председателя, въпреки че от “Продължаваме промяната” вече номинираха лидера си Кирил Петков.

Не било изключено обаче постът да бъде предложен и на служебния министър-председател Стефан Янев. Самият той вече обяви, че би приел предложение от “Продължаваме промяната”. В предишен служебен кабинет Стефан Янев беше министър на отбраната.

Образователният министър Николай Денков се очаква да е един от членовете на служебния кабинет, който да получи предложение да продължи работата си. Той бе и експерт от страна на “Продължаваме промяната” при дискусиите по темата образование през миналата седмица.

Пред БНР Владислав Панев от Зелено движение обяви, че колегата му Борислав Сандов би бил добра кандидатура за министър на околната среда и водите, но “всичко още е на масата”.

Източник/ци: ГЕРБ изпадна в паника: Бойко Рашков ще е МВР министър, адът за мутрите се отприщва (ВИЖТЕ другите имена) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!