Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Не виждам как ще се случи промяната с Овчаров, Гечев и Масларова

Дават такива обещания, че и два бюджета няма да им стигнат, за да ги изпълнят, каза още политикът

ГЕРБ се отнасят най-добронамерено към съставянето на правителство, но отново подчертавам - при тази нечувана избирателна неактивност, това правителство не е на всички българи, а на едно малцинство. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща на младежите в партията, която се провежда в Арбанаси.

Той посочи, че дно от първите предложения, които ще направят в НС е мораториум върху тегленето на дълг. По думите му това трябва да си реши редовния кабинет, а не служебен, още повече това сега според него  е неизгодно, особено като се случва всеки понеделник. Така пазарът усещал , че си слаб и кървиш. Именно затова продавали псевдокнижа на вътрешния пазар. Според Борисов два бюджета няма да стигнат , за да се изпълнят обещанията, които сега дават на преговорите за кабинет.

"Не виждам как промяната се осъществява с Румен Овчаров, Гечев, Атанасов, Масларова. Много чудна комбинация", каза Борисов. По думите му, ако хората са искали , щели да поставят БСП или ДБ на първо място.

Борисов предупреди "Продължаваме промяната" да внимават какви мерки предлагат в бюджета. Обикновено опозицията иска повече харчове, за да се покажат на избирателите си, а управляващите предлагат консервативен бюджет, за да не се прехвърли дефицита, поясни той и подчерта, че ГЕРБ ще подкрепят всички техни идеи в НС, в това число вместо 10 - 20  минимални заплати, да се дадат 24 заплати за 2 години като подкрепа за семействата с деца.

12 години грабежи, разруха и геноцид – наследството на ГЕРБ (вижте ПОДСЪДИМИТЕ от свитата на Бойко Борисов)

Румен Христов: СДС ще е в коалицията с ГЕРБ, там ни е мястото

Източник/ци: Борисов: Не виждам как ще се случи промяната с Овчаров, Гечев и Масларова - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!