Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Добрев с послание към Нинова да не се кандидатира за лидер. Вади афера за 150 млн, с които Борисов "купува" "Позитано"20

Кирил Добрев: Член на ИБ на БСП е спечелил 150 млн. от обществени поръчки от Борисов
Кирил Добрев: Член на ИБ на БСП е спечелил 150 млн. от обществени поръчки от Борисов

Кирил Добрев, сочен като водач на вътрешната опозиция в БСП, заяви в предаването "Говори сега" на БНТ, че близък до Корнелия Нинова, който е член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, е получил над 150 млн лв от обществени поръчки на Борисов.

Добрев очаквал среща с Нинова, защото искал да изчисти този въпрос вътре в партията, а после щял да представи информацията публично.

Това е послание към Корнелия Нинова да не се кандидатира отново за председател на БСП.

150 млн "презент" от Борисов за "близък до Нинова", ако бъде потвърден, може да спре Нинова за лидерската позиция.

Ако член на ИБ на НС на БСП е взел 150 млн лв от Борисов, това означава, че лидерът на ГЕРБ е "напазарувал" "Позитано"20.

Това е много остра атака, не е като слуха, че "Бойко" разкешил една "милка" за прекия вот в БСП.

Корнелия Нинова трябва да опровергае категорично, че близък до нея член на ИБ на НС на БСП е взел 150 млн лв от Бойко Борисов.

Иначе ще излезе, че докато тя води битка за демонтиране на модела "Борисов", член на ръководството се е облажил със 150 млн от модела "Борисов".

Атаката на Кирил Добрев срещу Корнелия Нинова може да взриви преговорите за формиране на управленска коалиция и съставяне на правителство, а това е жокерът й за преизбиране като председател на БСП. 

bgsniper.com

Източник/ци: Добрев с послание към Нинова да не се кандидатира за лидер. Вади афера за 150 млн, с които Борисов "купува" "Позитано"20

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!