Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето колко спечели Кобрата от мача срещу Франк Мир – Кубрат нокаутира Франк Мир (ВИДЕО)

Ето колко спечели Кобрата от мача срещу Франк Мир

Кубрат Пулев ще прибере поне $500 000 (около 863 573 лева) за битката с ММА звездата Франк Мир, научи Lupa.bg. Мачът се проведе вчера в САЩ. Организаторите от компанията "Трилър" ще възнаградят двамата с по-високи суми от последния голям мач между Мир и Стив Кънингам, когато двамата са получили съответно 350 000 и 150 000 долара. 

Битката Пулев - Мир бе главното събитие на галата в Тексас. Макар да се впуска в новото предизвикателство, 40-годишният Пулев призна пред Sport Cast, че не се е отказал да атакува за трети път световната титла по бокс, след като в предишните два не успя да свали от трона Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

Кубрат нокаутира Франк Мир (ВИДЕО)

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в новосъздадения формат Triad Combat на галавечер в Тексас. Българинът стигна до победата още в края на първия рунд, предаде Gong.bg.

Това бе първият двубой за Кубрат Пулев, в който се използват подобни правила, докато Франк Мир вече имаше един двубой по правилата на бокса. През април американецът загуби от Стив Кънинхам със съдийско решение.

"Мир беше добре подготвен, но не можа да види десния ми прав, който тренирах толкова дълго. Усетих какъв здрав десен прав му нанесох. Учудих се, че остана прав", заяви доволният Пулев след срещата. "Не очаквах толкова бърза победа, той е добър боец, световен шампион на MMA. Затова се подготвях здраво. Благодаря на Благой Иванов за спарингите. Направихме здрава подготовка и успехът дойде неминуемо. Това е нов спорт и човек не знае какво да очаква", допълни Кобрата.

Източник/ци: Ето колко спечели Кобрата от мача срещу Франк Мир - Lupa BG

Кубрат нокаутира Франк Мир (ВИДЕО) - ᐉ Новини от Fakti.bg - Спорт | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!