Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Брайън Мей: Настоящият културен климат е тоталитарен, щяха да ни принудят да включим 'транссексуален' в QUEEN

Китаристът на QUEEN Брайън Мей предизвика голям шум на Острова с критиките си към решението на организаторите на Британските музикални награди да се откажат от традиционните Brits в разделените по полов признак категории "Певец" и "Певица".

Брайън Мей: Настоящият културен климат е тоталитарен, щяха да ни принудят да включим 'транссексуален' в QUEEN

Според Мей, "новите правила" са атака срещу свободата и човешките права. 

В интервю пред The Mirror, китаристът отбелязва, че това може да има тежки последици за човечеството, защото създава “атмосфера на страх, която се е настанила навсякъде и хората не смеят да кажат, какво мислят наистина.” 

Мей предупреждава, че всичко това "ще доведе до истинска експлозия”. 

Китаристът изказва предположение, че в настоящия културен климат, QUEEN нямало да бъдат възприети като достатъчно "разнородни", за да могат да получат признание на церемониите в музикалната индустрия. 

"Съществува нещо като наложен тоталитарен режим, който принуждава музикантите, които правят новите си групи, да се съобразяват с новите правила." - подчертава Мей. 

Според него днес QUEEN щели да бъдат “принудени да включим хора с различен цвят на кожата, различен пол и дори транссексуален музикант.”

Мей твърди, че покойният певец на QUEEN Фреди Меркюри не би приветствал появата на този "нов световен ред". 

“Фреди дойде от Занзибар - той не беше британец, нито беше бял – но на никого не му правеше впечатление, дори не е ставало дума за това.”  

“Той беше музикант, наш приятел, наш брат. Никога не сме се замисляли над неща като : ‘Ооо, трябва ли сега да работим с него? Той с правилния цвят ли е? С правилна сексуална ориентация ли е?’ Нямаше нищо подобно, а сега за мен е плашещо това, че се налага да пресмяташ всичко.” 

Източник: radiotangra.com

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Източник/ци: Брайън Мей: Настоящият културен климат е тоталитарен, щяха да ни принудят да включим транссексуален в QUEEN | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!