Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петков и Василев ще отворят вратата на РСМ за ЕС. Протести няма да има, "Сорос" и Божков няма да ги "спонсорират"

Правителството "Петков-Василев" (кабинет "Радев-Петков" няма да има след "Крим е руски" и срещата на "Позитано"20) ще бъде 100% проамериканско. 
 
Кирил Петков и Асен Василев ще отворят вратата на РСМ за ЕС - "Македония" е ключова геостратегическа позиция за САЩ заради линията "Гърция-Македония-Косово-Албания".
 
Хилядни протести няма да има, кръгът "Сорос" и Васил Божков няма да ги организират и "спонсорират" като през лятото на 2020г. "Възраждане" ще скочи и толкова. 
 
Корнелия Нинова не може да спре Кирил Петков и Асен Василев да вдигнат ветото за стартиране на преговорите на РСМ с ЕС - БСП ше излезе от коалицията, ДПС ще "влезе".
 
ДПС подкрепя Скопие за ЕС - това е жокерът на Ахмед Доган за "Магнитски", атаката срещу Делян Пеевски ще остане ход и оферта на американците към Сарая за "партия".
 
Така кабинетът "Петков-Василев" ще изпълни геостратегическата задача, поставена от кръга "Сорос", който превърна РСМ в частна държава на Джордж Сорос и протекторат на ЦРУ.
 
bgsniper.com

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Петков и Василев ще отворят вратата на РСМ за ЕС. Протести няма да има, "Сорос" и Божков няма да ги "спонсорират"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!