Борисов се появи за първи път след загубата на изборите

Борисов се появи за първи път след загубата на изборите

снимка Бойко Борисов, фейсбук

Децата ви ще връщат онова, което причиняват тези хора. Всеки понеделник теглят по половин милиард.

Това коментира Бойко Борисов днес. Той за първи път се изявява след загубата на последните избори за парламент и президент. В обичайния си стил, видеото се излъчва на живо по партийната телевизия „Севда ТВ“ във Фейсбук. Нахвърли се върху служебното правителство и президента Румен Радев. Такъв терор и сплашване не било имало никога, коментира Борисов отминалите избори, предаде frognews.bg.

„Можеше да има много стабилно управление между партиите на промяната и ГЕРБ-СДС“, заяви уверено той.

„До Търново в края на тази година щяхме да стигнем с „Хемус“ и всичко това десетилетия ще стои така. Те няма да го направят и няма да го пуснат. Велоалея не могат да направят за една година. Чух за магистрала между Констанца и Истанбул. Чакайте, вие не сте си вързали големите градове на запад и север“, удари се в гърдите Борисов.

Чуха се и някои от любимите му заплахи: „Вашите деца ще връщат онова, което причиняват тези хора. Тихомълком, без да се знае за какво, всеки понеделник по половин милиард се тегли. Тези тегления ние много пъти сме ги обсъждали, защото няма човек, който не иска да не са безплатни детските градини, да не се плаща ДДС и данък. Само социалните мерки, които предложиха вчера, са около 15 млрд. лева. бюджетът се прави от управляващите, защото основното мерило е да спазиш дефицита. Сега ще си затраят, познавам ги добре. като ги гледам инфлацията ще отиде към декември около 10%“. 

На пресконференцията се чуха и думите, с които си служеше и преди изборите – каква наглост да нахлуеш в Софийския университет три дни преди изборите и как можеш да кажеш, че Крим е руски. Без изненада стрелите му отново бяха насочени към служебния кабинет и президента Румен Радев.

„Когато два пъти подред кажеш, че Крим е руски и в понеделник после пуснеш съобщение, че едва ли не не са те разбрали - това беше трик“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов се появи за първи път след загубата на изборите

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!