Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Соломон Паси: При Кацаров жертвите от COVID са 80% от тези през Втората световна война

Паси пред бТВ: Убитите от COVID са около 27 000 души, а в мандата на сегашния министър Кацаров те са 10 000, или една трета от всичките. За сравнение убитите през Втората световна война са около 12 600 души.

Соломон Паси: При Кацаров жертвите от COVID са 80% от тези през Втората световна война

Има една много голяма идея за която трябва светът да узрее и тя е, че той трябва да бъде разделен на санитарно-хигиенни зони. Това означава, че държавите, в които ядат панголини, броненосци и маймуни трябва да бъдат третирани по един начин, и трябва да има много строг контрол на движение на хора и капитали между ЕС и такива зони.

Това обяви пред bTV в събота бившият външен министър и шеф на Атлантическия клуб Соломон Паси. На въпроса не се си бои, че ще бъде обвинен в дискриминация, той посочи, че това няма никакво значение, когато трябва да се спасим от чумата на вирусите.

Оглавяваме световните класации по смъртност. Убитите от COVID са около 27 000 души, а в мандата на сегашния министър Кацаров те са 10 000, или една трета от всичките. За сравнение убитите през Втората световна война са около 12 600 души, каза Паси. Излиза, че при настоящия министър сме дали колкото 80% от жертвите на войната, посочи той. Според Паси така министърът се превръща в нотариус на смъртта, Много ми е интересно кога и как той ще си понесе отговорността, посочи шефът на Атлантическия клуб. 

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник: бТВ, в. 24 часа

Източник/ци: Соломон Паси: При Кацаров жертвите от COVID са 80% от тези през Втората световна война | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!