Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Голям Чорбанов! Кирил Петков маха всички COVID ограничения, за да стане премиер

May be an image of 1 person

Андрей Чорбанов е напът да направи това, което никой не успя у нас! А именно – да махне всички ограничения, свързани с пандемията!

Кирил Петков и Асен Василев в момента водят усилено преговори с другите парламентарни партии за съставяне на правителство. Има нещо, или по-скоро някой, който може да развали целия им план.

Този някой е проф. Андрей Чорбанов от партия “Има такъв народ”. Той е един от тези, които Слави Трифонов е пратил да водят преговорите, тъй като е специалист в сферата на здравеопазването, която сега е особено актуална.

Проф. Андрей Чорбанов с ултиматум за Кирил Петков

Проф. Чорбанов е поставил условие на “Продължаваме промяната”, без което ИТН няма да ги подкрепи и правителство отново няма да има. Имунологът иска всички ограничения, свързани с COVID-19, да бъдат свалени. В това число най-вече зелените сертификати. А ваксинацията да бъде доброволен акт, направен след подробно информиране на всеки човек по въпроса.

Новината бе съобщена от д-р Георги Гайдурков във Фейсбук профила му вчера.

Това противоречи изцяло на позицията на Кирил Петков, който наскоро обяви, че ще постави ваксинацията срещу Ковид като приоритет, ако стане премиер. Оказва се обаче, че ако иска да бъде премиер в ново правителство, трябва да свали мерките и натиска за ваксинация. В противен случай ИТН няма да подкрепи коалицията, която се готви, а това значи нов служебен кабинет и отново избори напролет.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Голям Чорбанов! Кирил Петков маха всички COVID ограничения, за да стане премиер

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!