Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Корнелия и Слави обещали на ГЕРБ правителство без Бойко Рашков (кабинетът е миниран)

Корнелия Нинова продължава да работи за ГЕРБ, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от „Позитано” 20.

Както първи съобщихме, лидерът на БСП в оставка е поела ангажимент към своя задкулисен партньор Баце Борисов, че ще направи всичко възможно МВР министърът Бойко Рашков, който спря купения вот на хунтата и така осигури победата и на ПП, и на Румен Радев, да не намери място в бъдещия редовен кабинет.

Новината е, че към обещанието, което реално минира възможността за съставяне на правителство, се е присъединил и Слави Трифонов.

Дългия също подкрепил заверата срещу Бойко Рашков, а екипът, изпратен от името на „Има такъв народ” да преговаря с „Продължаваме промяната”, бил инструктиран едно от условията за подкрепа да е именно това – Бойко Рашков да не бъде поканен за министър на вътрешните работи.

Всъщност, зад интригата, която Корнелия и Слави плетат зад гърба на останалите партии в консултациите, няма новина – най-послушните на Корнелия социалисти и т.нар. елит в ИТН работят за интересите на шайката не от вчера.

Причините може да са две – обещанието да е купено с пачки от чекмеджето или пък да съществуват опасения, че при нов мандат на Бойко Рашков начело на МВР в очертаващото се чегъртане на некадърни калинки на бившата власт може да излязат нелицеприятни факти и за двамата заговорници – Корнелия и Слави. Или миск от двете – пари и страх от разкрития, което рано или късо ще излезе наяве.

Източник/ци: Завера в Narod.bg: Корнелия и Слави обещали на ГЕРБ правителство без Бойко Рашков (кабинетът е миниран) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!