Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дочакахме: "през зимата руските танкове ще атакуват Украйна"

/Поглед.инфо/ Съединените щати отново актуализират темата за заплахата от руско нахлуване в Украйна, повтаряйки това, което правеше през пролетта на тази година. При това сега страхът се нагнетява още повече: вече има слухове, че „Вашингтон се страхува от нахлуване през декември, когато почвата в Източна Европа ще замръзне и танковете няма да затъват в калта“.

Това е цитат от германската преса, но в самите Щати пишат, че времето изтича и трябва да се направи нещо по-различно от "отчаяните дипломатически усилия, за да се предотврати нахлуването на Путин. Като част от тези усилия някои европейски лидери дори разговаряха с руският лидер лично“. О, ужас, европейците се опитват да убедят Путин да не напада Украйна, а той подготвя "зимна кампания"! Затова спешно трябва да се вразуми този Стар свят:

Директорът на националното разузнаване Аврил Хейнс посети Брюксел тази седмица, за да информира посланиците на НАТО за американските разузнавателни данни за ситуацията и възможната руска военна намеса в Украйна. Пътуването на Хайнс бе отдавна планирано и засяга обсъждането на много теми, но, по думите на информирани чиновници, сред обсъжданите краткосрочни заплахи е била нарастващата загриженост по повод Русия“, пише The New York Times, добавяйки, че въпреки че „Русия все още не е решила какво възнамерява да прави с войските, които е съсредоточила близо до Украйна, натрупването се приема сериозно и Съединените щати не смятат, че това е блъф.

Какви са тези глупости? Някой наистина ли вярва, че Русия ще напада Украйна? Ясно е, че за това говорят вече осма година, но винаги изглеждаше, че това е просто пропаганда - предназначена да оправдае както подготовката за атлантизация на Украйна, така и ограничаването на европейско-руските отношения. И сега, изглежда, САЩ наистина са повярвали в това, с което толкова години лашиха европейците?

Може би Русия им е дала причина за това? Може би са били загрижени от думите на Путин, че нашите предупреждения към НАТО „все още се усещат и произвеждат известен ефект: все пак там се е появило известно напрежение“ и е необходимо „това състояние да се запази за тях колкото е възможно по-дълго. по-дълго. "?

Но, първо, истерията около руската инвазия започна няколко дни преди речта на президента, и второ, Путин обясни, че е необходимо да се напрягат атлантистите, „за да не им хрумне да ни устроят конфликт по западните ни граници, а ние нямаме никаква нужда от конфликти."

Тоест ние маркираме червените линии (свързани предимно с постепенното завличане на Украйна под атлантическия чадър), но англосаксонците незабавно се опитват да ги пресекат (например чрез непланирани учения на НАТО в Черно море или доставка на оръжия до Киев), при това оправдавайки го ... със заплахата от руска атака срещу Украйна...

Как го обясняват?

Американското и британското разузнаване все повече се убеждава, че руският президент Владимир Путин обмисля военни действия, за да поеме контрола над по-голяма част от Украйна или да дестабилизира страната достатъчно, за да доведе на власт по-промосковско правителство“.

Забележително: Русия иска да завземе част от Незалежната (обикновено говорят за „прерязване на коридор към Крим“) или да предизвика хаос в Украйна, което ще свали киевския прозападен елит и ще доведе проруските сили на власт (очевидно, Медведчук, който е под домашен арест).

Русия наистина се нуждае от приятелска и съюзническа Украйна, но за това не е нужно да се бием с нея. Тази война би била най-добрият подарък за атлантистите: стратегически те нямат шанс да я задържат в своята орбита, така че руско-украинският конфликт се разглежда като начин за сдържане на Русия, а неговата гореща фаза като последен акт на търпящата крах анти-руска комбинация.

Но за нас тази война във всеки случай е братоубийствена – ние наистина сме един народ, независимо какво мислят или говорят за това англосаксонците или техните киевски временно наети лакеи. Следователно Русия няма да се бие с Украйна, вместо това ще направим всичко, за да я освободим от западното влияние и прозападния елит. Но как, по какъв начин?

С очакване на(и допринасяне за) промени в настроенията в украинското общество. Колкото и манипулирано да е, рано или късно съзнанието за единството на една голяма нация ще се върне, гласовете на кръвта, почвата и историята ще си свършат работата – и тогава никакви политически технологии няма да задържат процеса на обръщане на Украйна към Русия.

Позволявайки на сегашния прозападен украински елит да направи всички възможни грешки и най-накрая да се дискредитира докрай (главното тук е да не пречим), те прекрасно вършат тази работа самостоятелно.

Блокиране на опитите за засилване на атлантическия контрол над Украйна. Грубо казано, прогонване на НАТО от Незалежната – с предупреждения и червени линии.

В този смисъл сегашното, на пръв поглед, искрено убеждение на англосаксонските разузнавателни служби, че Русия е готова за инвазия, дори ни върши работа – създавайки в тях самото това напрежение, за което говори Путин. Нека си мислят, че сме готови да нанесем удари, няма да им обясняваме, че руските войски ще бъдат в Украйна само в един единствен случай.

Когато ще бъдат посрещани с цветя, както през 1939 г. в Западна Украйна. Никаква окупация, никаква война Русия няма да допусне – Западът няма да може нито да окупира (даже символично, обозначавайки със самото това нейната принадлежност към своя свят), нито да разпали война между нашите страни.

Никакви външни сили няма да успеят да циментират временното разделение на един народ, превръщайки го в необратимо.

Превод: ЕС

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Дочакахме: "през зимата руските танкове ще атакуват Украйна" - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!