Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: След изборите Борисов онемя и се ската, защото знае какво следва!

Кирил Петков и Асен Василев са единодушни – присъдите са задължителни!

Победителят в парламентарните избори и бъдещ премиер на страната Кирил Петков зададе актуалния, макар и риторичен въпрос – защо онемя Бойко Борисов?!

Кирил Петков изпоти Бойко Борисов още повече

Едва ли някой не е забелязал, че Баце беше особено активен преди балотажа между Румен Радев и Анастас Герджиков. То не беше пенявене, то не беше чудо по адрес на стария и… за огромна мъка на Бойко, нов президент.

Откакто Радев буквално разби конкурента си по волята на народа, Борисов замлъкна. Няма поздравление по етикет, няма нищо. Пълно мълчание!… Кирил Петков и Асен Василев обаче знаят причината и тя е, че екс премиерът се доближава все повече до съдебната скамейка.

„Къде изчезнаха надменността и високомерието, увереността и поведението на император?! Изпариха се в мига, в който генерал Румен Радев доказа кой е лидерът, уважаван и искан от хората.

Причината е ясна – Борисов знае много добре какво следва. Това е краят на ГЕРБ, но най-вече неговият край. Край на 12-ти години кражби и водене на държавата към дъното.

Това, което предстои, са арести, съд и присъди. А по волята на народа и на справедливостта, тези присъди ще бъдат ефективни“, категоричен е Кирил Петков.

Източник/ци: Кирил Петков: След изборите Борисов онемя и се ската, защото знае какво следва! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!