Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Унижението на годината: Радев понижава Борисов в редник!

Румен Радев не спира да прави живота на Бойко Борисов черен!

Всеизвестна е враждата между Румен Радев и Бойко Борисов. Двамата са в открита война от 2 години насам. Един от висшите офицери у нас обаче смята, че трябва да се изостри още повече ситуацията между двамата.

Димитър Димитров, който е кадрови офицер в Разузнавателно управление на Генералния щаб, отдел “Нелегално разузнаване”, между 1978 и 1993 г., предлага на президента интересен ход, с който да унизи брутално лидера на ГЕРБ. Това е да разжалва Борисов от генерал в редник, пише Wsekidentuk.eu.

Румен Радев може да унизи Бойко Борисов по жесток начин

“Не може български генерал да спи с кюлчета злато! Не може да нарича журналистите “мисирки”! Не може да псува всичко наред! Не може да обижда президента! Не може да нарушава закона за сигурността и сам да управлява джипката си! Всичко това не е български генерал!”, категоричен е Димитров.

Кариерата на Бойко Борисов в политиката стартира преди точно 20 години. През 2001 г. президентът Петър Стоянов с указ го назначава за главен секретар на МВР. През януари 2002 г. е удостоен от МВР с “генерал-майор”. През 2004 г. става генерал-лейтенант. През 2007 г. става кмет на София, а 2 години по-късно вече е премиер – длъжност, която заема до април 2021 г.

“Генерал-лейтенант Бойко Борисов трябва да бъде разжалван заради аморално поведение и уронване престижа на военното звание и униформа. Президентът Румен Радев трябва с указ да го разжалва.”, смята висшият офицер.

Според слуховете има действителна вероятност ген. Радев да разжалва Борисов, но за целта трябва всички доказателства на Бойко Рашков да постъпят в съда и при евентуалното им признаване да се стигне до понижаването на лидера на ГЕРБ.

Източник/ци: Унижението на годината: Радев понижава Борисов в редник!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!