Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дилов-син с мрачна прогноза и призив: Локдаун веднага

May be an image of 1 person and eyeglasses

Идват много тежки дни. Болката всички ще я усетим. В свободно падане сме. Хората гласуваха за Кирил и Асен, защото са една мечта. Това заяви Любен Дилов - син от ГЕРБ в ефира на Нова телевизия.

Доскорошният депутат от ГЕРБ Любо Дилов-син заяви пред "нова телевизия", че хората гласуват за мечти. "Хората забравят, че трудното идва. Защото бюджетът, който изпълняваме в момента, и е крайно неумен, е на Кирил и Асен. 7 месеца държавата е в свободно падане. Защото инфлацията е над 15%, а не 6-7%", допълни той.

По думите му заради изборите, президентът не е взел решение за локдаун и сме били 16 дни първи по смъртност. "Предстои да се вземе решение и за Северна Македония.

Драматично важно е да се вземе решение за цената на битовата енергия. Потребителите са защитени до 1 януари, а той е на вратата вече", категоричен е Дилов-син.

"Президентът Румен Радев доста ярко поиска властта и цената ще я платим ние. Изчакайте една година", допълни той.

"Правителството може да оцелее и дълго, но не заради нещо друго, а заради трудните решения, които трябва да се вземат. Локдаун, защото той трябва да се въведе веднага, а Румен Радев не го направи заради изборите. И 16 дни сме първи по смъртност. На второ място е Македония. Някой да излезе да каже дали я търгуваме, за какво я търгуваме.", завърши той.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Дилов - син с мрачна прогноза - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Petel.bg - новини - Любен Дилов, ГЕРБ: Локдаун веднага

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!