Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко е сам в провала, Томислав Дончев, Владислав Горанов, Тома Биков и Георги Харизанов го предадоха (Борисов разчиства лакеите)

Разгромът за ГЕРБ в две поредни недели на парламентарните и президентски избори най-сетне свали Бойко Борисов от политическия Олимп, в който беше издигнат от придворните лакеи на шайката.

След провала на Анастас Герджиков, който беше буквално разкован с над два пъти по-голям резултат от президента Румен Радев, Борисов е осъзнал, че в провала е абсолютно сам – Томислав Дончев, Владислав Горанов, Тома Биков, Георги Харизанов, търновският кмет Даниел Панов и дори пиарката му Севделина Арнаудова вече имат нови идоли, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от централата на ГЕРБ.

Всички онези гъ*олизци, които през годините го уверяваха, че е най-великият и незаменим, за да може да се скрият зад широкия му гръб и да крадат дори повече от него, вече ги няма, Бойко пак е „сам като куче” в Банкя, а буреносните облаци се струпват над главата му с всеки изминал ден.

Затова и Бойко накрая е прозрял, че сервилните подмазвачи, които 12 години се вживяваха в ролята на малки диктаторчета и пълнеха чекмеджетата си покрай хилядите обществени поръчки, подписани от неговите правителства, в крайна сметка го предадоха, призна източникът на Narod.bg.

Шокиращото прозрение тотално сринало Борисов, който от миналата неделя след загубата на парламентарния вот демонстративно се скрил и отказвал да вижда когото и да било от кохортата лакеи, до вчера плътно зад него, които вече се разбягаха в търсене на нов закрилник.

Според нашия информатор ако Бойко Борисов иска да оцелее политически, в спешен порядък трябва да разкара всички меркантилни лакеи, които с лицемерна усмивка го избутаха най-отпред като главен виновник за грабежите на хунтата, докато те стоят в сенките, очаквайки да разделят рестото от ГЕРБ и с „нови лица” да се опитат да се закачат за новата политическа реалност.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Бойко е сам в провала, Томислав Дончев, Владислав Горанов, Тома Биков и Георги Харизанов го предадоха (Борисов разчиства лакеите) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!