Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Майката на Радев: Чухме се с Румен, казах му да е жив и здрав и да изпълнява това, което е обещал


.
Станка Радева Източник: стопкадър, bTV

Казахме си „Честито! Да си жив и здрав и успех“ Да изпълнява това, което е обещал. Президентът трябва да направи много неща. Той ми каза да съм жива и здрава, да държа и аз фронта колкото мога. Това бяха първите думи на майката на новия-стар президент Румен Радев Станка Радева след като станаха ясни резултатите от балотажа. Двамата веднага са се чули по телефона.

„Винаги съм го съветвала да бъде честен, прям и открит. Той това прави и досега. Рядко честен и рядко открит е. Обръща внимание на всички хора, не подминава никого. Така сме го възпитали от малък. Имам две деца, така съм ги възпитала“, добави тя. 

„Победата е заслужена, всички хора се радват, победата е за нас – за цяла България. Пожелаваме му успех, защото това е успех и за България“, каза жена от селото, дошла на площада с цветя за майката на президента. 

„Искаме да видим България по-подредена. Това е делото на един доказал се държавник – пет години той работи за доброто на България и ще продължава да работи за промяната“, заяви и друг жител на Славяново. 

Цяло село Славяново, родното място на Румен Радев, празнува с пищна заря и радост. Хората там посрещнаха с аплодисменти и викове „Браво“ новината, че той печели президентските избори. Последва хоро в центъра на харманлийското село.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Майката на Радев: Чухме се с Румен, казах му да е жив и здрав и да изпълнява това, което е обещал

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!