Следвайте "Буднаера" в Телеграм

“Да си от НАТО и да кажеш, че Крим е руски, потресен съм” – тези думи изядоха главата на Борисов!

Бойко Борисов отново си позволи да агитира в деня на изборите!

Сигнал за агитация

За пореден път лидерът на ГЕРБ си позволи да наруши закона, като използва агитация в ден на избори. Бойко Борисов гласува в Банкя днес, след което на излизане избухна срещу Румен Радев, писа Banker.bg.

Бившият премиер нападна президента за думите му за Крим от четвъртък вечер. Той изрази голямото си недоумение от думите на ген. Радев, когото мрази в червата.

“Да си от НАТО, да откриваш “Три морета” и да кажеш, че Крим е руски. Главата не ми го побира, потресен съм”, каза Борисов пред медиите.

Бойко Борисов изригна срещу Румен Радев в деня на изборите

Тези негови думи обаче могат да имат сериозни последствия, тъй като са изречени в неправилното време. До 20:00 ч. днес се води ден за размисъл и всякакви пристрастни политически изказвания по медиите се приемат за агитация. Именно това е причината в ЦИК да получат сигнал срещу Бойко Борисов, който може да го отведе в съда.

Това не е първата подобна проява на лидера на ГЕРБ. Преди 5 години, отново по време на президентските избори, Борисов си позволи да говори против БСП, за да победи Цецка Цачева. Тогава отново бе подаден сигнал срещу него и той бе солидно глобен.

Източник/ци: "Да си от НАТО и да кажеш, че Крим е руски, потресен съм" - тези думи изядоха главата на Борисов!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!