Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Генерал Румен Радев размаза Герджиков на дебата! (мрежата попиля ректора)

В социалната мрежа буквално попиляха Герджиков след дебата с Румен Радев!

Вицове, колажи, коментари с тонове – това се изсипа върху главата на герберския кандидат за президент Анастас Герджиков след снощния дебат с генерал Румен Радев. Държавният глава буквално размаза опонента си с цялостно поведение, издържаност и достойнство.

Румен Радев закова Герджиков

Докато нафуканият Герджиков не сваляше мазната иронична усмивчица от лицето си и гледаше нагло, президентът Румен Радев ясно, категорично и точно отговаряше на въпросите. С присъщата си уравновесеност, спокойствие и твърдост.

Още преди да приключи дебатът, социалната мрежа завря от коментарите на потребителите. Българите масово показаха „среден пръст“ на ректора, който тръгна да обяснява на Радев как, видиш ли, генералът бил управлявал самолет, ама от карал Москвич.

„Уверявам Ви, че самолетът няма нищо общо с Москвича“, културно се опита да му обясни Румен Радев. Нищо, че онзи не го разбра…

Нападки, несполучливи опити да се измъкне от неудобните въпроси и да се представи за независим кандидат, въпреки че и децата знаят, че е издигнат от Бойко Борисов и ГЕРБ… Анастас Герджиков се докара дотам, че тръгнаха вицове.

„След дебата тази вечер Герджиков сам ще гласува за Радев“, „На баложата в неделя ще се борят един пилот и един пътник“, „Вижте ръкостискането накрая, в него е всичко – мъж се ръкува с гол охлюв“ – тези и редица други коментари буквално попиляха ректора.

Но това в никакъв случай не бива да успокоява избирателите на Радев. Излезте и гласувайте в неделя! Подкрепете го, за да попречим на мафията отново да дойде на власт!

Глобалната мрежа: Радев отвори страницата за диктатурата, Герджиков го свали от пиедестала на властта!

Източник/ци: Генерал Румен Радев размаза Герджиков на дебата! (мрежата попиля ректора) – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!