Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадинов за дебата между Радев и Герджиков: Видях един възпитан разговор между представители на двете фракции на американското посолство, които ни предлагат да "изберем" в неделя

May be an image of one or more people, people sitting and people standing

Гледах снощния спор между Радев и Герджиков. Видях един възпитан разговор между представители на двете фракции на американското посолство, които ни предлагат да "изберем" в неделя. Очевидно е, че 32 години след като уж започнахме да живеем в "демокрация", изборът ни за пореден път се свежда до предварително подготвени "алтернативи". Това удивително ми напомня на "изборите" преди 1989 г., когато режимът също предлагаше два избора - БКП или БЗНС.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Много хора не спряха да ме питат кого ще подкрепим в неделя и за кого ще призовем нашите избиратели да гласуват. Припомням, че непоискана подкрепа не се дава, а и няма как да подкрепим Радев, който наложи брутални ограничения в обществото ни и продължава упорито да ги налага - нещо, срещу което ние се борим и ще се борим с всички средства. Що се отнася до избирателите ни, винаги съм ги призовавал да гласуват само за Възраждане. За нас гласуват умни, образовани и достойни българи, пред които се прекланям, и съм сигурен, че заедно с тях сме достигнали до едни и същи изводи.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!