След 32 години гавра най-после някой изравни Турция със земята!

Бойко Рашков разкритикува политиката на Турция спрямо България!

Ролята на Турция за България

Цели 32 години трябваха някой от управлението на България открито да застане срещу Турция и вмешателството й в политиката на нашата страна. Тази важна роля се падна на Бойко Рашков.

Министърът на вътрешните ни работи се осмели да изкаже на глас онова, което всички знаят от над три десетилетия. А именно, че Турция се намесва в българските вътрешни дела, и то прекалено много, което засяга по негативен начин българския интерес.

Думите на Рашков са продиктувани от последните избори, на които се видя ясно, че за ДПС се гласува от Турция, и то го правят турци, които даже не говорят български език.

Бойко Рашков срина Турция

Купуването на вот е сред основните проблеми в страната, смята вътрешният министър. 122 са заведените дела за нарушаване на закона по време на изборите на 14 ноември. Проверени са повече от 4000 души, писа Bgonair.bg.

Бойко Рашков е категоричен, че най-много гласове се купуват от две партии. Това са ДПС и ГЕРБ.

Вътрешният ни министър очевидно вижда и дългата ръка на Ердоган. Той е на мнение, че Турция се меси прекалено в българските дела и това трябва да спре незабавно.

Не е тайна, че чрез ДПС Турция от години поддържа политиката си в България. Този път обаче сякаш прекали, тъй като изкара своята партия на трето място, което ще й осигури немалко депутати в парламента.

Източник/ци: След 32 години гавра най-после някой изравни Турция със земята!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!