Павел Попандов: Няма Турция да ни определя президента! Герджиков е опасен и вреден!

Павел Попандов е категорично зад президента Румен Радев!

Любимият актьор Павел Попандов неведнъж е заявявал симпатиите и подкрепата си за президента Румен Радев, още от самото начало на управлението му. И нито веднъж не изневери на себе си.

Павел Попандов твърдо зад Румен Радев

Прави го и сега, категоричен, че на баложата всички българи трябва да излязат и да гласуват, особено тези, които искат Радев за свой президент. Той смята, че голямата преднина на генерала на президентските избори не бива да ни успокоява и успива. Защото „врагът не спи“.

„Няма да позволим Ердоган и Турция да ни определят президентите! А точно това ще стане ако Анастас Герджиков спечели на баложата. Знаете, че електоратът на ДПС и ГЕРБ масово ще се юрне към секциите. А спечели ли Герджиков, всъщност печели Борисов.

Ако още някой не е разбрал, битката тук не е между ректора на СУ, а между Баце и Румен Радев, когото ГЕРБ всячески се мъчи да изхвърли от поста, за да си раиграва коня по същия начин, както го правеше досега. На гърба на милионите бедни българи“, гневен е Павел Попандов.

Той смята, че Герджиков като подставено лице на Борисов и ГЕРБ е не само срам, но и голяма опасност за страната ни. Още повече след нелепиците, които наговори тези дни – една от които е, че няма да иска оставката на главния прокурор Иван Гешев. Защото, видиш ли, човекът не бил направил нищо нередно.

„И този човек учи млади хора, подготвя студенти за работа в правната ни система. Това е скандално, престъпно ако щеш. Нека да се противопоставим на мафията и всички заедно да я изметем оттук като излезем и гласуваме за Радев“, казва Попандов.

Източник/ци: Павел Попандов: Няма Турция да ни определя президента! Герджиков е опасен и вреден! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!