Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нинова: Все едно Борисов управлява отново

"От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата. По негово време беше абсолютно същото: Ако мълчиш и си послушен, си добре. Ако обаче кажеш и една дума, която не харесва на управляващия господар, започва тричането", това написа лидерът в оставка на БСП Корнелия Нинова в пост във Фейсбук. Причината е, че според нея в публичното пространство се появяват неверни сценарии, в които тя е замесена.

Нинова е ядосана, защото се лансира твърдение, че има нещо общо с акцията на прокуратурата в президенството миналото лято, която стана катализатор на протестите срещу правителството на Бойко Борисов и срещу главния поркурор Иван Гешев.

"След оставката ми и изложените мотиви, разни хора не се свенят публично да лъжат. Новата опорка е, че съм се договорила с Гешев и че когато прокуратурата нахлула в президенството съм се скрила", пише Нинова в соцалната мрежа.

"За любопитните, и свободни хора ги припомням: от площада и от парламентарната трибуна. На зависимите и лъжците ще отговарям само с фактите", това обяснява Нинова за архивните снимки, които показват протестните действия на БСП по повод нахлуването в президенството. 

Източник/ци: Petel.bg - новини - Нинова: Все едно Борисов управлява отново

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!