Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Стефанова: Радев ни Спуска Неолиберална ДИКТАТУРА! Проектът му за Конституция прелива от Джендър Закони!

„От 2 месеца тече интензивно преструктуриране на партийната система в България и в центъра на този външнополитически инженеринг е сега действащият президент. Вече има и доказателства за това“, каза пред БНР проф. Милена Стефанова от СУ „Св. Климент Охридски“. Още преди 2 месеца в ефира на Националното радио проф. Стефанова предупреди, че новият политически проект около президента Румен Радев – „Продължаваме промяната“ е изцяло инжениран от САЩ. По думите й неолибералния формат на Петков и Василев ще вземе властта в страната ни без значение на цената на колко големи изборни манипулации ще стане това. Поръчката е на Демократическата партия в САЩ и президентът Радев е поел ангажимент да я изпълни.

„В цяла Европа в момента текат такива процеси: С грубо вмешателство и изборни измами американците подменят старите партии по цялата политическа координатна система „ляво-дясно“. Всичко това се заменя с едни неолиберални центристки структури, които нямат идеология. Този процес вече приключи в Западна Европа и сега политинженерите от Вашингтон го прехвърлят тук. В този ред на мисли никак не са случайни оставките на Корнелия Нинова, Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов като лидери на своите партии“, коментира проф. Стефанова.

„Този американски политически инженеринг в Източна Европа има своите особености. Радев, чийто рейтинг предварително здраво беше напомпан от медиите, както напомпаха навремето този на Борисов, беше натоварен от задокеанските си ментори с мисията да мобилизира гражданската подкрепа у нас и да внуши на хората, че преходът ни към развито капиталистическо западно общество ще приключи едва когато се „изчистят“ някои стари партии и политици. Така атаката на президента с помощта на американските структури за влияние у нас – НПО и останалите финансирани от Вашингтон неолиберални партии, каквито са Да, България, ДСБ, ИТН и пр. беше насочена както срещу класически лявата БСП, така и срещу дясноцентристката ГЕРБ. А крайната цел е цялата налична до момента гама от политически позиции и идеологии по спектъра от крайно ляво до крайно дясно да се смели в една неолиберална безлична пихтия. Очевидно е, че Западният свят се преоблича в нова системна дреха, ще функционира по нов политико-икономически модел и в момента се правят грандиозни преобразувания в обществено-политическия модел всички евро-атлантически държави. Очевидно крайната цел на този план е тотална глобализация чрез заличаване на държавите.

Вчера след оставката на Корнелия Нинова, се потвърдиха някои от моите предвиждания – че оттук-насетне ще ни управлява президентска партия“, поясни още проф. Стефатова.

„Румен Радев каза, че ще ни покаже своя проект за промяна на Конституцията след изборите. Дължи да е след изборите, защото в момента, в който го прочетем ще се облещим. Отсега ви казвам какво ще съдържа той – закони, отварящи пътя на политиките на идентичността, остракиращи и фрустриращи нормалните хора в полза на някакви малцинствени маргинални групи, както и закони, които силно ще ограничават не само гражданските, но и човешките права на обикновените българи. Такава е геополитическата заповед и нашият президент, като военен, я изпълнява прилежно“, каза още проф. Стефанова. Skandalno.net

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Източник/ци: Проф. Стефанова: Радев ни Спуска Неолиберална ДИКТАТУРА! Проектът му за Конституция прелива от Джендър Закони! - Скандално

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!