Ренета Инджова: Държавата ще се превърне в територия за аутсорсване

Капитализмът у нас приключи в класическия си вид, сега ще се развива в ол инклузив вид, коментира тя

Държавата ще се превърне в територия за аутсорсване. Това каза в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Ренета Инджова, служебен премиер на 84-то правителство на България. Според нея сега страшното не идва като страшно, а като забавно.

"Имаме възможността да се радваме на нещо, което досега не сме имали. Каквото и да ни се случи, ние ще бъдем лъчезарни, усмихнати, радостни. Това е новата победа на времето. Сега избираме нашите управници по това как изглеждат, колко се усмихват, колко са диалогични. Котките в чувала ще ги разберем, както винаги, по български - след време, но ние така избираме. Сега не е важно да се ловят мишки, а да се осъществява рекет по отношение на институциите, които по закон би трябвало да хващат престъпници. Но понеже не ги хващат, ние само ще казваме, че е важно да бъдат сменени," коментира тя.

"От друга страна всички останали империи, на които ние сме в множествена протекторална зависимост, те също ще си вземат, каквото имат. Важното е ние да сме в продължение на промяната, да сме диалогични, да каним всички на масата. Не трябва да сме толкоз нещастни, че капитализмът приключи. Той приключи в класическия му вид, но сега ще се развива в ол инклузив вид. Всички ще станат капиталисти. Така ще променим партиите, ще им свалим ръководителите, ще вземем онези, които са съгласни да участват в колективния капитализъм, който ще прави нашето правителство", обясни Инджова.

След изборите имаме конфигурация, която няма да доведе до излизане от политическата, конституционната, държавническата криза, в която се намираме, допълни Ренета Инджова.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Източник/ци: Ренета Инджова: Държавата ще се превърне в територия за аутсорсване

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!