Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Член на НС на БСП: Бях привикан от дясната ръка на Радев, след като публично казах, че президентът е предал БСП

Това може да се обособи като модела Радев - привикване и сплашване на инакомислещите

Васил Стоянов

Васил Стоянов

член на НС на БСП

ВРЕМЕ Е ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА!
РУМЕН РАДЕВ РАБОТИ ЗАДКУЛИСНО С ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ В БСП С ЦЕЛ ЗАЛИЧАВАНЕТО НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!
ЗАСТАВАМ ПЛЪТНО ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА В БИТКАТА И СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО. НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!

БЯХ ПРИВИКВАН В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ОТ ДЯСНАТА РЪКА НА РУМЕН РАДЕВ, СЛЕД КАТО СИ ПОЗВОЛИХ ПУБЛИЧНО В КОМЕНТАР ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕДАЛ БСП!

Това може да се обособи като модела Радев - привикване и сплашване на инакомислещите чрез който се разбива и подчинява вътрешно БСП. Типичен мутренски подход. 

Имам сърце и обичам БСП и затова няма как да гласувам за човека, който се иска да унищожи социалистическата партия. 

Затова в неделя няма да упражня своето право на вот!

Поздравявам Корнелия Нинова, която днес отвори темата за отношенията с Румен Радев. Всички социалисти мълчахме прекалено дълго с едничката цел – да се запази спокойствието и единството. Чашата преля и дойде време да си кажем истината!

След като на няколко пъти си позволих (как не ме е срам) публично да коментирам факта, че Радев извършва предателство към социалистите по много начини с мен се свърза главния секретар на президентството Димитър Стоянов. Общо 3 пъти – веднъж в коментари към пост на страницата на „Лице в Лице“ и още 2 пъти на лични съобщения, бях привикван в президентството, за да си говорим за въпросното предателство. Дипломацията не ми е силна черта, но колкото и това да беше замаскирано като приятелска загриженост в реалния свят се тълкува като привикване и опит за манипулация.

Е, господа този път се объркахте! Нито ще предам Корнелия Нинова, нито ще обърна гръб на БСП – партията, която нося в сърцето си! Моята партия!

Въпросът е там, че аз дори не съм единственият привикван на "Дондуков" с цел промиване на мозъка и  уж загрижено настройване против БСП. Имам информация за още няколко човека, които са били викани и притискани. От съображения за сигурност, а и защото държа на думата си няма да спомена имената им, тъй като съм им го обещал. Не обичам да говоря празни приказки и затова ще ви покажа на скрийншоти така любезните „покани“ да си говорим за ПРЕДАТЕЛСТВОТО!

Не приех тези покани по няколко причини. Нека маркирам и основното: НЕ СЕ ПРОДАВАМ! Политиката трябва да е открита пред обществото, а не да се изразява, чрез привикване по офиси и кабинети!

* Васил Стоянов, Общински съветник в гр. Нова Загора и член на НС на БСП. Позицията му е публикувана в Епицентър.бг.

Източник/ци: Член на НС на БСП: Бях привикан от дясната ръка на Радев, след като публично казах, че президентът е предал БСП - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!